Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0180 - 631 866
  • info@veermanadviseurs.nl
  • 0180 - 633 178
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Financieel advies voor bedrijven

Veerman Financieel adviseurs is vakkundig in advisering over verzekeringen voor bedrijven. Dit geldt voor de ondernemer, zijn bedrijf en de medewerkers in privé en zakelijk. Wij adviseren u graag op het gebied van verzekeringen en pensioenen. Zakelijk financieel advies is maatwerk en vraagt om deskundige vakkennis. Door onze jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening, onze verplichte permanente educatie en gespecialiseerde opleidingen als Erkend MKB-adviseur, kunnen wij gerust stellen dat we verstand van zaken hebben.

Uw wensen en behoeften staan centraal!

Wij bieden u een onafhankelijk advies en werken daarom samen met vrijwel alle banken en verzekeraars in Nederland. Deze verschillende banken en verzekeraars bieden een enorme hoeveelheid financiële producten aan. Niet zo gek dat veel ondernemers door de bomen het bos niet meer zien. Veerman Financieel Adviseurs geeft u het overzicht terug!

Voor een optimaal klantgericht advies is het van groot belang om uw wensen en behoeften goed in kaart te brengen. Met uw wensenpakket als vertrekpunt selecteren wij de banken en verzekeraars die hier het beste bij aansluiten. Het totale aanbod brengen wij voor u qua prijs, voorwaarden en service overzichtelijk in kaart. Zo ziet u in één oogopslag wie u de beste aanbieding doet. Met deze werkwijze verzekert Veerman Financieel Adviseurs u van het beste resultaat!