Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0180 - 631 866
  • info@veermanadviseurs.nl
  • 0180 - 633 178
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Duidelijkheid over onze dienstverlening

Ons kantoor werkt met serviceabonnementen zonder provisie voor alle financiële diensten.

Voor onze dienstverlening betaalt de klant een vooraf afgesproken vast bedrag per maand of een vast uurtarief of fee. Wanneer u verzekeringen en/of complexe financiële producten (zoals bijvoorbeeld een levensverzekering of hypotheek) bij ons in beheer geeft dan is dit onlosmakelijk verbonden met één van onze abonnementen. Voor dit beheer brengen wij u periodiek een bedrag in rekening. U mag in dit abonnement vervolgens al uw particulieren polissen en financiële producten opnemen. U kunt op elk moment van de dag al deze producten inzien via uw digitale polismap. Ook kunt u verzekeringen online wijzigen en schades melden.

Serviceabonnementen

Onze serviceabonnementen voor schadeverzekeringen en hypotheken hebben verschillende modules. Niet iedereen heeft namelijk behoefte aan dezelfde dienstverlening. Zo kunt u het serviceabonnement aanpassen aan uw eigen behoefte.

De modules

De basismodule vormt de grondslag voor elk abonnement. Wenst u een uitgebreide dienstverlening, dan kies u voor bijvoorbeeld de module Standaard. Of voor ons uitgebreidste serviceabonnement: de module Excellent.

Meer informatie?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden van een serviceabonnement voor uw eigen financiële situatie. Spreekt dit u aan, maak dan een afspraak via het tabje 'contact' dat u rechts op uw scherm ziet staan.

Wij zijn u graag van dienst.