Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0180 - 631 866
  • info@veermanadviseurs.nl
  • 0180 - 633 178
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

De overstapweken! Open een Plus Betaalrekening en ontvang
€ 50,- cadeau!*

Of u nu een nieuwe klant of reeds bestaande spaarklant bij RegioBank bent: open bij RegioBank een Plus Betaalrekening, vraag de overstapservice aan en laat uw inkomen storten op uw nieuwe betaalrekening bij de RegioBank. U krijgt de € 50,- cadeau op een spaarrekening van RegioBank.

Overstapservice**

Vindt u overstappen spannend? Niet nodig. We helpen u hier graag bij.

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgen wij met de Overstapservice dat u gemakkelijk van bank overstapt. Met de overstapservice zet u in een paar korte stappen al uw betalingen om:

  • Open een rekening bij RegioBank en vraag direct de Overstapservice aan. Wij helpen u graag met het invullen van de formulieren.
  • Uw nieuwe RegioBank rekeningnummer wordt doorgegeven aan bedrijven en instanties die geld van uw rekening afschrijven via een automatische incasso. Deze hoeft u dus niet zelf te informeren.
  • Kijk op uw afschriften of online van wie u geld ontvangt. Bijvoorbeeld uw werkgever of de belastingdienst. Met de Overstapkaarten geeft u uw nieuwe rekeningnummer door.
  • Vraag bij uw oude bank een overzicht met alle periodieke overboekingen op. Zo kunt u precies zien welke opdrachten u bij RegioBank moet invoeren.

Bankieren zoals u wilt

RegioBank heeft heldere en eenvoudige producten. Zoals de Plus Betaalrekening. Hiermee kunt u bankieren zoals u wilt. Met onze Mobiel Bankieren appeen Wereldpas, internetbankieren en iDEAL. En wilt u overschrijvingsformulieren of papieren afschriften, dan kan dat ook.

Wij helpen u graag

Kom langs of bel voor een afspraak. Samen hebben we uw betaalrekening bij RegioBank zo geregeld. En u krijgt nu € 50,- spaargeld van ons cadeau op een spaarrekening van RegioBank.* Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgen wij met de Overstapservice dat u gemakkelijk van bank overstapt. Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij.

 

 

* Deze actie loopt van 1 september tot en met 28 februari 2018. Alleen in combinatie met een RegioBank spaarrekening.
Stap over met de overstapservice en laat uw inkomen storten. Vraag naar de voorwaarden
** Wij lichten de overstapservice graag toe bij ons op kantoor. Vraag naar de voorwaarden.