Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0180 - 631 866
  • info@veermanadviseurs.nl
  • 0180 - 633 178
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Wij zijn Veerman Financieel Adviseurs

Een familiebedrijf, dat met plezier geleid wordt door 2 zussen. En al bestaat sinds 1953.

Uw adviseur in de buurt.

Wij zijn uw financieel adviseur in de regio, een zelfstandig en onafhankelijk assurantiekantoor. Waar u terecht kunt voor verzekeringen, pensioenen, hypotheken, bankzaken, betalen, administratie, alles. Met het gemak van alles onder één dak.

Wij kennen u.

Bij ons kunt u altijd even binnenlopen. Of u nu een grote of kleine vraag heeft en wat uw financiële situatie ook is. Bij ons bent u geen nummer maar wordt u geholpen door een lokale Zelfstandig Adviseur. Iemand die weet wie u bent. Iemand die de tijd neemt voor uw vragen, maar ook voor een kopje koffie. Zo kunt u vertellen wat u bezighoudt. En kunnen wij u een passend advies geven.

Betrokken.

Wij voelen ons verbonden met de omgeving. Wij spreken dezelfde taal en hebben dezelfde behoeftes. Wij zetten ons in voor lokale verbondenheid en dragen actief bij aan de levendigheid binnen de lokale gemeenschap. U vindt ons bij u in de buurt en met de bekende gezichten. Wel zo vertrouwd.

Helder advies.

Wij zijn bezig met zaken die voor u belangrijk zijn. Vooral luisteren en begrijpen wat u wilt. Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes kunt maken en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.