Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0180 - 631 866
  • info@veermanadviseurs.nl
  • 0180 - 633 178
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

NVM Open Huizen

Ga goed voorbereid op pad! Wat u maximaal kunt lenen vertellen wij u graag!

Op de Open Huizen Dag krijgt u de gelegenheid om tussen 11.00 en 15.00 uur vrijblijvend huizen te bezichtigen. Heeft u uw droomhuis op het oog? Schakel dan voordat u op pad gaat een hypotheekadviseur in. Wij reken graag voor u uit wat u wel (en niet) kunt betalen. Dan gaat u goed voorbereid op huizenjacht.

Liever persoonlijk advies?

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek zetten we alles voor u op een rij en kunt u goed voorbereid op pad.

Met hypotheekadvies van Veerman Financieel Adviseurs weet u waar u aan begint als u misschien wel de grootste financiële verplichting in uw leven aangaat.

Wij maken u wegwijs in alle hypotheekvormen, gaan uw hypotheekrenteaftrek berekenen en geven u een berekening van de maandlasten van uw hypotheek. Daarnaast krijgt u deskundig advies over het afdekken van risico's rond uw hypotheek. Kortom, met het hypotheekadvies van Veerman Financieel Adviseurs weet u waar u aan toe bent.

Wilt u eerst zelf aan de slag?

Toch zijn er soms van die momenten, dat u eerst zelf even wat rekenwerk wilt doen. Voordat u besluit een afspraak met ons te maken. Maak dan gebruik van onze rekentools.

Gewoon binnenlopen

Wilt u meer weten of vrijblijvend kennismaken? Loop dan binnen bij Veerman Financieel Adviseurs, Dorpsstraat 200 in Zevenhuizen. U kunt natuurlijk ook bellen via 0180-631866.