Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0180 - 631 866
  • info@veermanadviseurs.nl
  • 0180 - 633 178
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Lidmaatschappen en registraties

Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn:

  • AFM
  • Adfiz
  • FinFin
  • Kifid
  • Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs
  • Kvk

 

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt krachtens de wet toezicht op ondernemingen die actief zijn in sparen, lenen, beleggen, verzekeren en pensioenen. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12004945. Voor vragen over toezicht kunt u terecht bij het meldpunt Financiële Markten via telefoonnummer 0900-5400540 (5 ct/min.). Meer informatie op www.afm.nl.

 

Ons kantoor is lid van Adfiz. Adfiz is een branchevereniging voor onafhankelijke financiële en assurantieadviseurs. De bij Adfiz aangesloten leden zijn onafhankelijk en vrij in de keuze van producten en aanbieders. Adfiz stelt als voorwaarde dat verzekeringsmaatschappijen geen eigendomsbelang of zeggenschap mogen hebben in de bij haar aangesloten leden. >> lees meer

 

Veerman Financieel Adviseurs ondersteunt finfin.  De wegwijzer naar juiste financiële keuzes. Financiële beslissingen zijn belangrijke beslissingen. Goede en betrouwbare informatie bij het maken van financiële keuzes is dan ook onmisbaar. Het klantenplatform finfin geeft die informatie. Vrij en zonder voorwaarden.

Finfin is een initiatief van Adfiz, branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs waarvan wij lid zijn. Als lid van Adfiz steunen wij dit initiatief dan ook van harte, omdat wij geloven dat deskundig, onafhankelijk en hoogwaardig advies van grote waarde is voor u als relatie. Met finfin dragen wij dan ook bij aan het inzichtelijk maken van wat er komt kijken bij het nemen van verstandige financiële beslissingen. Ook laten wij u via finfin zien wat de waarde is van onafhankelijk financieel advies. Daar investeren wij als onafhankelijk financieel adviseur dan ook graag in.

U kunt op finfin anoniem uw financiële vraag stellen. Zo kunt u zich zelfstandig oriënteren en van daaruit bepalen wat u wel en niet weet, wat u wel en niet wilt weten en of u daar advies voor nodig hebt.

Lees meer over de werkwijze van finfin en bezoek www.finfin.nl.

 

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar mocht u toch een klacht over onze dienstverlening hebben, en wij komen er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Ons aansluitnummer bij Kifid is 300002351.

 

Erkenning door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs houdt in dat onze hypotheekadviseur (s) voldoen aan de vakbekwaamheid- en ervaringseisen. Zijn dan ook opgenomen in het SEH register.

 

 

In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 29012258.